- A C modulos oklevél megszerzéséhez az oktatónak előbb az A modulos majd később a B modulos képzésen is részt kell venni.
- A C modulos képzés időtartama, az A és a B moduloshoz hasonlóan 1 napos 6 órás időintervallumot ölel fel. 
- A C modulos képzésen 100 gyakorlat javítási módszertanát tanulják meg. 
- Az Alizetics 7 speciális gyakorlatsorát gyakoroljuk. Alap gimnasztikanyelvezetet, amely az Alizetics gyakorlatsorok vezetési módszertanába van beépítve. 
- Az oktató a gyakorlatot megtanulja bemutatni, javítani, mondani - egyéni és csoportos tanításban. 
- Zsírszázalékmérést és az orvosi karton kitöltését tanulják meg az oktatók, amely segíti az Alizetics tanítványok gyors fogyását, illetve a fogyás eredményének kontrollját, amely centiméterben és zsírszázalékban egyaránt kimutathatóvá válik, a 7 program segítségével.
- A C modulos képzés tandíja: 25.000 forint, amely magába foglalja a 6 órás tanítást, a szakmai anyagot, a marketing nagy-csomagot és az oklevelet. 
- A C modulos képzést követően az Oktató I-es fokozat megszerzésére van lehetőség, amelynek feltétele, hogy tanfolyamvezetőként 6 hónapot dolgozik az Alizetics franchise rendszerébe, Alizetics tanfolyamvezetőként.
- Az Oktató I-es fokozat az Alizetics Fitness Akadémia Oktatóképzésének felső pillére. Ezt követően az oktatónak lehetősége van az Alizetics Fitness Akadémia ingyenes Továbbképzésein részt venni.